fbpx

Mangler du hjælp til din digitale markedsføring?

Vil du gerne opnå bedre resultater fra din online markedsføring? Flere leads? Mere salg? Mere rækkevidde?
Måske vil du forbedre din placering på søgemaskiner som Google eller Bing? Måske vil du også blot lære at forstå hvordan man læser de nuværende resultater på Google Analytics? Det kan være, at du vil have opsat din tracking, så du kan måle dine resultater?

Uanset din situation eller udfordring, så står jeg gerne til rådighed med at finde svar eller skabe resultater – om så det er på Google, Bing, Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Tik Tok, Amazon eller nogle af de mange andre platforme.
Fra opsætning af tracking til analyse, annonceopsætning, søgemaskineoptimering og rapportering, her finder du garanteret en passende løsning til konkurrencedygtige priser.

Har du gjort forarbejdet, men vil gerne have optimeret resultaterne, så kan du ligeledes kontakte mig for en gratis og uforpligtende rådgivning. Jeg står klar med en passende løsning til dig, uanset din nuværende situation eller behov. Kontakt mig i dag og få tilsendt et tilbud. Lad os sammen nå nye højder!

Facebook Ads

Google Ads

Instagram Ads

LinkedIn Ads

Twitter Ads

Amazon Ads

TikTok Ads

Mangler du hjælp til tracking?

Uden tracking kan selv de bedste annoncer ikke få lov til at vise deres sande potentiale, for uden tracking vil du ikke have mulighed for at se hvem der har besøgt din side, hvem der har købt et af dine tjenester eller produkter eller en hvilken som helst anden KPI du måtte måle din succes efter. Har du ikke opsat tracking endnu, så lad mig hjælpe med at sætte det op for dig via Google Tag Manager.

SEO

Vil du opnå en bedre placering af din hjemmeside på de forskellige søgemaskiner? Hvis ikke du kender til det, kan det hurtigt virke uoverskueligt, for hvor skal man i det hele taget begynde? Jeg hjælper dig gerne med at gennemgå din SEO-performance, uanset hvilket stadie din hjemmeside befinder sig i. Jeg sætter ord på de forbedringer der kan foretages. Sammen sætter vi en handlingsplan og sørger for at få hele din søgemaskineoptimering til at gå op i en højere enhed. On- eller Off-page SEO, teknisk, praktisk, jeg står klar med en passende løsning  – og det til konkurrencedygtige priser.  

Icon of web browser with a magnifying glass in front of it placed on a pink background-circle.

Content Management

Vil du have skrevet tekster der fænger? Tekster der sælger? Tekster der kan få din målgruppe til at besøge din hjemmeside? Om så det er tekster til en hjemmeside, blog-artikler, avisannoncer, online annoncer eller noget helt andet, jeg står klar med passende content. Jeg skriver tekstindhold på dansk, tysk og engelsk til konkurrencedygtige priser. Uanset emnet, lad mig sætte ord på det der udgør din virksomhed. 

Icon with checklist popping out of the desktop and mobile device.

Google Shopping

Driver du en webshop? Fedt! Hvis du sælger varer eller ydelser online, benytter du dig så allerede af de muligheder, som Google Shopping har at byde på? Hvis ikke, så går du altså glip af noget. Google Shopping er den nok bedst omsættende salgskanal derude, når vi nu ikke lige inkluderer Amazon. Lad mig hjælpe dig med at få dine produkter lanceret på Google Shopping. Du vil hurtigt kunne se forskel, især når du med Google Shopping får en butiksflade, der er åben 24/7!

Andre nyttige tjenester:

Google Analytics

SoMe

Oversættelser

Projektstyring

Betalingsmuligheder

Her kan du se mere om de enkelte betalingsmuligheder jeg tilbyder.